zoek

 
 

GRID+ project: Grid Innovation tool online

Het Grid+ loopt ten einde. Daarom wordt september een drukke maand voor de medewerkers aan het GRID+ project. Momenteel worden alle tools en methodes gefinetuned. Meer informatie kunt u vinden in de EEGI niewsbrief. 

GridInnovation-on-line, ontwikkeld in het kader van het GRID +-project, is gericht op het faciliteren van kennisstromen en uitwisseling tussen nieuwe, lopende of afgesloten onderzoeken en innovatieprojecten die bijdragen tot de EEGI R & D-roadmap.

Het platform bevat al artikels over de volgende afgelopen of lopende innovatieprojecten: MBI, Optimate, E-Highway, Twenties, Pegase, Adres, S3C, Grid4EU, KIC-ASS, Ecoraster, GARPUR, iTesla,, DG DEMONET, DISCERN , Advanced en SESAM.

10 projecten zijn ook aan het werken aan nieuw materiaal om online geplaatst te worden in september 2014 (iGreenGrid met 9 artikelen, GridTECH, duurzaam, Meter-ON, REServices, evolvDSO, KIC SAGA, Market4RES, de DACH-netwerk en de Paraplu)

Meer info vindt u in de nieuwsbrief van EEGI. 

BijlageGrootte
EEGI_Newsletter_10.pdf986.54 KB

DEEL:

Altijd op de hoogte? Schrijf u in op de nieuwsbrief

schrijf je in
 

Smart Grids Flanders is

een platform van en voor alle bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de energienetwerken van de toekomst.

meer over Smart Grids Flanders

 
 

Smart Grids Flanders

powered by

voka
energyville

Smart Grids Flanders

is lid van

voka